Visitors

















As Salam, nak g santai d Port Dickson dan x ada tempat tinggal???? Mai lah sewa studio room Kak Hai..rega berpatutan.. wkend RM200/- Wkdays RM150/-PublicHolidays/School Holidays RM240/- ..waktu masuk/keluar very flexiable..janji x bertindih. Kalau berminat sila call kkak ye 012-2860175 atau husband kkak abg Hj.Rahim 019-3791984

25 comments:

Offer yg baik nih..TQ

Friday, October 02, 2009  

offer yang mengancam ni! insyaallah kalau saya bercadang nak ke sana nanti..

Friday, October 02, 2009  

test 1 2 3

Thursday, November 12, 2009  

1-3 Nov 2009 Nurul masuk
7-8 Nov 2009 Lisa masuk
14-15 Nov 2009 Ujang Masuk
16-25 Nov 2009 MASIH KOSONG LG
27-29 Nov 2009 Zakaria booking

Tuesday, November 17, 2009  

21-22 Nov 2009 kawan Ujang masuk
27-29 nov 2009 Zakaria booking
4-7 dec 2009 Lin booking
10-12 Dec 2009 Asri booking
17-19 Dec 2009 Faizah booking
19-20 Dec 2009 Ana booking

Friday, November 20, 2009  

cantek ni..,

Thursday, December 03, 2009  

tutor'y mantap ...

Thursday, December 03, 2009  

20-21Dec Rahida Masuk
25-26 Fauziah masuk
u all bila lg.. offer bagus nie...

Monday, December 07, 2009  

26-27Dec09 Din masuk
28-29Dec09 Tajak masuk
dan penutup tahun 2009 ialah
30-31Dec09 Rabaah..... Tq pad sume atas sokongan anda.....

Tuesday, December 22, 2009  

Seronaknya kalu dpt brcuti kat PD. Insya- Allah ade masa nnt akn smapai juga sy ke PD. Tg N9., ni sy hanya kerap ke seremban jer. last ke sana pun sekitar 2008. lepak2 kat lake garden sambil mencari ilham, bermalam kat hotem sri malaysia sbb hotel royal adelphi gak mahal. Sellaunyer sy mkn kat restoran tepi jejantas(rasanya itu jejantas tertimngg ikat seremban tika tu) Jalan2 ke senawang kt tmn tunaku jaafar.

Dah jadi kenagangan semuanya.

Friday, April 30, 2010  

Salam Shameel.. maknanya sekarang kenalah g bersantai kat PD ni..kat situ kalau nak cari ilham menulis blehlah.. mcam2 kerenah manusia ada kat sana...so aper lg cuti sekolah dah hampir nie...

Wednesday, May 05, 2010  

Insya- Allah kak hai, ada msa nnt sy dtg juga PD

Wednesday, May 05, 2010  

wah cantiknye studio kak hai..nanti satu hari TTT nak sewa ye kak..hehe

Wednesday, May 05, 2010  

Kalau TTT nak sewa kena booking awal. sbb selalunya cuti sekolah mmg fully booked..mmmm

Thursday, May 06, 2010  

Salam kak hai...wahh nie cuti sekolah dah nak dekat dah nie..mesti full booked nie...cepat2 booking..klu lewat jawab lah sendiri...kwn lewat jumpa blog nie..bln lepas dah turun PD,tp dok ancasa je lah..sbb x tau nk pegi mana,semua edisi terjah je..len kali klu kwn turun sana mesti tipon kak hai punya...k heppi bisnes jgk..(hancus bahasa lg) ke ke ke..

Thursday, May 06, 2010  

no hal janji booking awal.. pasti ada tmpt. kalau lmbt lu fikirlah sendiri...2lah selalu sngt main sms mmg hancus bahasa...sadis nya wait coming soon another bahasa rojak....

Thursday, May 06, 2010  

Salam kak Hai...memang cantik. Saya dah pernah sampai sbb pernah family day office suami di situ tapi dua tahun lepas. Pool besar dan ada banyak pula tu.

InsyaAllah kalau saya sampai Port Dickson lagi akan saya telefon akak.

Thursday, May 13, 2010  

Terima kasih sokongan kawan2 & adik semua.. pastikan booking awal kalau nak masuk ye..

Thursday, May 13, 2010  

pernah duduk bilik studio Tiara nih.. Mmmg cantik dan best..

Monday, June 14, 2010  

Bila sop nak g lag???

Monday, June 14, 2010  

14JUNE-15JUNE ASRI MASUK
16JUNE-18JUNE JUE MASUK
19JUNE-20JUNE MARIAH MASUK

block B masih kosong pd 19-20June10..yg penuh block D..cpt2 sape teringin....

Wednesday, June 16, 2010  

hoho...nanti kalau nak g holiday lagi leh la contact akak eh..hehehe

Saturday, October 02, 2010  

No hal..tp kena booking awal cos cuti sekolah selalunya fully booked

Sunday, October 03, 2010  

waa dah ramai yg book ek..bleh la book sini kalau nk pegi pd lain kali

Saturday, June 18, 2011  

Tiara Beach Resort ni pasti dah penuh booking sekarang. Sebab cuti sekolah minggu ni.

Tuesday, May 31, 2016  

Blogger Template by Blogcrowds